Claresco

Wintersport 2024

#WINTERFEEST #CLARESCO #SNOW #SKI #SNOWBOARD #FUN #OOSTENRIJK

Jetzt gehts wieder lossssss!!!

Witte bergtoppen, polonaise bij de après-ski, zweten in de sauna, het gesnurk van je collega… mooie herinneringen, toch? Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten. Zelfs zo erg, dat we dit feestje nog een keer willen meemaken. Wie gaat er met ons mee?

We zijn met onze vrienden van Vaya resort in Fieberbrunn overeengekomen dat we nog een jaar welkom zijn! 🎉 De datum voor dit onvergetelijke Claresco-uitje is: 7 t/m 10 maart 2024. Net als afgelopen keer vragen we een eigen bijdrage van de medewerker, deze zal tussen de €300,- en €325,- zijn. Voor deze eigen bijdrage verzorgen wij:

  • het hotel
  • een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen
  • een gezellig diner om de skiverhalen van de dag bij uit te wisselen
  • en een skipas van 3 dagen (gaat in op de dag van aankomst).

Mocht je op de dag van vertrek (zondag) ook nog willen skiën of snowboarden kan dat uiteraard. De kosten hiervoor zijn echter voor jezelf.

We vertrekken de woensdagavond ervoor en willen zondag weer terug zijn in Nederland. De reis naar Oostenrijk gaan we afleggen met onze leaseauto’s. Met een beetje puzzelen moet iedereen een plekje kunnen vinden.

Voor degene die nog les willen gaan we een mooie aanbieding verzorgen met de reisorganisatie maar dat zal dan ook individueel moeten worden betaald. Lessen zullen afhankelijk zijn van de groepssamenstelling.

Ski’s of snowboard huur kun je vooraf on-line regelen of ter plaatse. Ook deze kosten zijn voor jezelf.

Om dit verder concreet te kunnen maken willen we graag asap – maar uiterlijk voor 23 december 2023 – terugkoppeling of je dit feestje wilt bijwonen.

Nadere invulling, informatie & details volgen later.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en wij hopen jullie ook!!

Jetzt gehts wieder lossssss

René, Jos, Marcel

Ga je mee? Meld je direct aan!

Zou je asap – maar uiterlijk voor 23 december 2023 – kunnen laten weten of je dit feestje wilt bijwonen.

Wil je les nemen? Geef dan in onderstaand formulier je niveau aan. Heb je geen lessen nodig, dan mag je de vraag over ervaring open laten.

    Ja, ik ga graag meeNee, ik sla dit jaar even over

    Wil je gebruik maken van ski/ snowboard les?
    JaNee