Yacht Experience Grace Kelly

Ahoy collega’s! ⚓️

Nu iedereen weer is bijgekomen van de wintersport is het tijd om koers te zetten naar het volgende feestje. In de haven van Rotterdam ligt de Grace Kelly namelijk al enige tijd voor anker te wachten op de Claresco Crew. Driemaal is scheepsrecht en dat betekent dat wij vrijdagavond 14 oktober eindelijk aan boord mogen stappen van dit gracieuze schip.

Samen het water op
De Grace Kelly heeft misschien geen introductie meer nodig maar wij stellen haar graag nog een keer voor. De Grace Kelly is een luxueus schip bestaande uit drie levels waar we samen gaan dineren, borrelen én dansen. In Oostenrijk zijn er al aardig wat dansmoves uit de kast gehaald en deze keer mag daarbij ook jouw mooiste gala-outfit niet ontbreken.

In het kort

 • Dresscode: gala
 • Locatie: Rotterdam (exacte opstap locatie volgt)
 • Tijd: 14 oktober, vanaf 18:30

Alle hens aan dek!
Voor de reservering van ons gala willen we graag weten of je er 14 oktober bij bent! Kom je alleen of neem je je partner mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Meld je voor 25 april aan door het formulier in te vullen. Maar laat ook vooral via het formulier weten als je er niet bij bent, dan weet de directie of je de uitnodiging hebt gekregen.

Het belooft een spetterende avond te worden met de Rotterdamse skyline als decor. We weten nog niet precies waar het schip strandt maar één ding is zeker, deze boot wil je niet missen!

Tot snel!

Jos, Marcel, René

Ga je mee? Meld je direct aan!

Zou je asap – maar uiterlijk voor 25 april 2022 – kunnen laten weten of je dit feestje 14 oktober wilt bijwonen. We willen iedereen vragen die zich eerder al had aangemeld, zich nogmaals in te schrijven. Heb je vragen? Dan kun je bij René terecht.

  Ja, ik ga graag meeNee, ik sla dit jaar even over

  Mijn partner komt uiteraard ook gezellig mee!

  Ik kom gezellig alleen!

  Ik blijf/ wij blijven ook graag slapen (kosten worden iv.m. reservering later bekendgemaakt.)